dimecres, 15 d’octubre del 2014

Patrimoni Cultural

 

DESCOBREIX TOTES LES RUTES CULTURALS QUE ET PROPOSEM!

 


Ruta cultural de senderisme que s'inicia al Refugi Mas del Tronc. Va seguint el Parc Eòlic fins a endinsar-se a l'est de la Serra de Rubió, una zona força boscosa on mai on aquesta pàgina mai hi ha fet cap ruta. La ruta passa pel Bosc Boixer, un bosc molt conegut tradicionalment pels seus arbres. De fet, es l'únic bosc de la Serra que hi podem trobar-hi en abundància el pi roig. La ruta finalitza a l'ermita de Santa Cecília de Grevalosa, un mirador exel·lent d'aquesta zona de la serra. No t'ho perdis!!!



RUTA DE LES ERMITES: DEL GRAUET A MAÇANA

Ruta familiar que comença a l'ermita de la Mare de Déu del Grauet, seguint una pista que passa pel costat del riu i a mica en mica es va enfilant a la serra, fins a arribar a l'església de Sant Martí de Maçana, situada al bell mig de la serra. 

 

 

BALMA D'EN MARIMON I CASULLERES (Cal Perdiu)


Agradable ruta circular que duu, passant per tot de masies i veient ermites, a una de les grans balmes on s'hi amagaven els bandits Marimon i Casulleres (1840), assassins buscats durant dècades per robar i matar els habitants d'aquestes terres i finalment morts a mans de les Esquadres Catalanes . La ruta se situa a la Vall de Cal Perdiu, a l'est de la Serra. També Parc Eòlic de la Serra. La ruta comença i acaba al Refugi Mas del Tronc, on es pot menjar i dormir. És massa bonic per perdre's-ho! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada