dimecres, 15 d’octubre del 2014

Inici

GAUDEIX DE LA SERRA DE RUBIÓ AMB RUTES SERRA DE RUBIÓ!


La pàgina de rutes de la Serra de Rubió 

RUTES GRATUÏTES, AMB IMATGES, TRACK, I PER A TOTHOM 

Et proposem un munt de rutes, la majoria circulars, que podràs imprimir i descarregar en PDF. Hi ha rutes per a totes els gustos; de natura, cultura, en BTT, etc. Descobreix la Serra de Rubió quan vulguis i sempre que vulguis!  

 

 

 REFUGI MAS DEL TRONC, L'ALLOTJAMENT DE LA SERRA DE RUBIÓ

No es pot visitar la Serra de Rubió amb un dia, com a mínim t'has de quedar una nit al Refugi Mas del Tronc; l'únic refugi de la serra situat al vessant nord, al costat del sender de llarg recorregut GR7. Més informació [clica aquí]

 

Per veure el mapa a Google Maps, entra aquí

ON ÉS LA SERRA DE RUBIÓ?

No saps com es pot arribar a la Serra de Rubió? Doncs és molt fàcil. Clicant aquí et facilitem un mapa de Google Maps el punt exacte de la Serra i del Refugi Mas del Tronc. Ja veuràs com de seguida sabràs arribar-hi!

  



  LES NOSTRES RUTES


   SENDERISME
   
La Serra de Rubió és un indret natural ple de bonics senders i camins, que passen entre boscos i camps. A "Senderisme" trobaràs tot de rutes diferents i per a tots els gustos a diferents punts de la serra d'allò més interessants (muntanyes, valls, coves...) Entra i escolleix la teva ruta! 







FLORA I FAUNA

Els arbres i els animals són els principals atractius naturals d'aquestes contrades. Els boscos ocupen la major part de la serra i són la llar de molts animals, com ara el senglar o el cabirol. A "Flora i Fauna" et proposem diferents rutes per les zones més salvatges de la serra, i si estàs de sort, potser veus algun animal! Entra i escull la que t'agradi més!


                           


La Serra de Rubió és un indret tranquil, allunyat de les aglomeracions urbanes i amb uns camins del tot rurals i senzills. A "Bicicleta - BTT" trobaràs rutes amb bici per la zona,  observant, damunt les dues rodes, uns paisatges dignes de ser vistos! Entra i tria la ruta que més t'agradi!







 PATRIMONI  CULTURAL
  
Les masies, capelles i sepulcres les podem trobar a la Serra de Rubió. Segurament són les úniques construccions humanes que poden competir amb la bellesa natural de la muntanya. Entra i troba la teva ruta cultural!



TROBA'NS A LA XARXA



 

 

 

Subscriu-te al nostre  canal de YouTube
Rutes Serra de Rubió té un canal de YouTube, on podem trobar tots els vídeos de la pàgina, amb el seu propi canal. No t'ho perdis i mira tot els vídeos d'aquest canal, són molt bons!

 


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada